youtube

COM ARRIBAR ALS CAMPS DE GOLF

(Tinguin en compte possibles retencions a l’autovia entre les 08.30-10.00 h. Així com entre les 13.30–14.00 h. i les 19.00–20.30 h.)

GOLF ALCANADA: Alcudia (Tel. > 971 54 95 60)
Sortida a l’autovia cap a Palma – Via de Cintura cap Palma/Aeroport, agafi la sortida cap a Inca, travessi Inca en direcció a Alcudia/Pto. Alcudia. Segueixi les tres rotondes en direcció a Aucanada. Segueixi fins al Far. El camp de golf es troba al final del carrer a mà esquerra. Distància des de l’Hotel Bendinat aprox. 65 Km. Duració del trajecte aprox. 60 minuts.

GOLF ANDRATX: Camp de Mar (Tel. > 971 23 62 80)
Sortida a l’autovia cap a Andratx. Després del túnel llarg passat Peguera, gireu a l’esquerra a la cruïlla en direcció a Camp de Mar. En la següent cruïlla, gireu a la dreta i segueixi fins a la rotonda, a l’esquerra veurà l’Hotel Dorint, segueixi a la esquerra en direcció al Club House passant per davant del Forat 18. Distància des de l’Hotel Bendinat aprox. 20 Km. Duració del trajecte aprox. 30 minuts.

REAL CLUB DE GOLF DE BENDINAT: Bendinat (Tel. > 971 40 51 50)
Dirigiu-vos a la rotonda de Bendinat, segueixi recte agafant la carretera vella cap a Palma. Segueixi recte, a 500 m. després del pont, gireu a l’esquerra cap al camp de golf, després d’altres 500 m. trobareu el camp de golf a mà esquerra. Distància des de l’Hotel Bendinat aprox. 2 Km. Duració del trajecte aprox. 5 minuts.

GOLF CANYAMEL: Canyamel (Tel. > 971 84 13 13)
Sortida a l’autovia cap a Palma – Via de Cintura cap a Palma/Aeroport, agafeu la sortida cap a Manacor, travessi Manacor, gireu a la dreta en direcció a San Llorenç, agafeu la direcció cap a Son Servera, gireu a la esquerra en direcció a Pula – Cala Ratjada, passeu per davant del Golf Pula fins a la següent cruïlla de Canyamel, gireu a la dreta, el camp de golf es troba a mà esquerra. Distància des de l’Hotel Bendinat aprox. 85 Km. Duració del trajecte aprox. 75 minuts.

GOLF CAPDEPERA: Artà (Tel. > 971 81 85 00)
Sortida a l’autovia cap a Palma – Via de Cintura cap a Palma/Aeroport, agafeu la sortida cap a Manacor, travessi en direcció a San Llorenç, segueixi fins a Artà, just després de l’entrada al poble gireu a la dreta en direcció a Cala Ratjada, segueixi per la carretera principal, el Golf de Capdepera es troba a mà esquerra. Distància des de l’Hotel Bendinat aprox. 85 Km. Duració del trajecte aprox. 75 minuts.

GOLF MAIORIS: Llucmajor (Tel. > 971 74 83 15)
Sortida a l’autovia cap a Palma – Via de Cintura cap a Palma/Aeroport, agafeu la sortida cap a Cala Blava. Després de pocs quilòmetres a mà esquerra es troba el camp de golf. Distància des de l’Hotel Bendinat aprox. 25 Km. Duració del trajecte aprox. 35 minuts

GOLF POLLENSA: Pollensa (Tel. > 971 53 32 16)
Sortida a l’autovia cap a Palma – Via de Cintura cap a Palma/Aeroport, agafeu la sortida cap a Manacor i vagi cap a Sineu. Travessi dues rotondes en direcció a Son Ferriol, en aquest poble gireu a l’esquerra en direcció a Sineu, després de 10 quilòmetres a mà dreta al costat de S’Estanyol es troba el camp de golf. Distància des de l’Hotel Bendinat aprox. 30 Km. Duració del trajecte aprox. 45 minuts.

GOLF PONIENTE: Magaluf (Tel. > 971 13 01 48)
Sortida a l’autovia cap a Andratx, agafeu la sortida a Magaluf i El Toro, en direcció a Western Water Park, segueixi recte, després de la benzinera que trobarà a mà esquerra segueixi recte després del senyal de Stop, a 200 metres agafeu la sortida al Camp de Golf Poniente. Distància des de l’Hotel Bendinat aprox. 6 Km. Duració del trajecte aprox. 15 minuts.

GOLF PULA: Son Servera (Tel. > 971 81 70 34)
Sortida a l’autovia cap a Palma – Via de Cintura Palma/Aeroport, agafeu la sortida a Manacor. Travessi el poble, gireu a la dreta cap a San Llorenç, gireu a la dreta fins a Son Servera, gireu a la esquerra cap a Pula, Cala Ratjada. Després d’uns 3 quilòmetres a mà esquerra trobarà el camp de golf. Distància des de l’Hotel Bendinat aprox. 75 Km, Duració del trajecte aprox. 75 minuts.

GOLF SA ROTANA: Manacor (Tel. > 971 84 56 85)
Sortida a l’autovia cap a Palma – Via de Cintura Palma/Aeroport, sortida a Manacor. A l’entrada del poble trobarà una benzinera, gireu a la esquerra, segueixi la senyalització fins a arribar a l’Hotel Sa Rotana. Distància des de l’Hotel Bendinat aprox. 55 Km. Duració del trajecte aprox. 60 minuts.

GOLF SON ANTEM EST i OEST: Llucmajor (Tel. > 971 12 92 00)
Sortida a l’autovia cap a Palma – Via de Cintura Palma/Aeroport, sortida a Llucmajor. Just abans d’arribar a Llucmajor gireu a la dreta cap a Son Antem Marriott. Els dos camps estan molt propers un de l’altre. Distància des de l’Hotel Bendinat aprox. 25 Km. Duració del trayecte aprox. 35 minuts.

GOLF SON GUAL: Palma (Tel. > 971 785 899)
Sortida a l’autovia cap a Palma – Via de Cintura Palma/Aeroport, agafeu la sortida cap a S’Aranjassa – Manacor. Després d’uns quilòmetres a mà dreta trobarà el camp de golf. Distància des de l’Hotel Bendinat aprox. 25 Km. Duració del trayecte aprox. 35 minuts.

GOLF SON MUNTANER: Palma > Son Vida (Tel. > 971 79 12 10)
Sortida a l’autovia cap a Palma – Via de Cintura Palma/Aeroport, agafeu la segona sortida després del túnel en direcció a Son Rapinya, gireu a l’esquerra a la cruïlla i travessi la localitat de Son Rapinya, al final del poble, després d’uns 300 metres, gireu a la dreta cap al Golf Son Quint. Distància des de l’Hotel Bendinat aprox. 10 Km. Duració del trayecte aprox. 15 minuts.

GOLF PARK PUNTIRÓ: Palma (Tel. > 971 45 67 68)
Salida a la autovía desde Bendinat – Vía de Cintura Palma/Aeropuerto. Tomar la salida a Manacor e ir hacia Sineu. Cruzar dos rotondas en dirección a Son Ferriol, en este pueblo girar a la izquierda en dirección a Sineu, después de 10 km. a mano derecha junto a S’Estanyol está el campo de golf. Distancia desde el Hotel Bendinat aprox. 30 Km. Duración del trayecto aprox. 45 minutos.

GOLF SANTA PONSA I: Santa Ponsa (Tel. > 971 69 02 11)
Salida a la autovía desde Bendinat y tomar la dirección a Andratx, salida Santa Ponsa. En la rotonda girar a la izquierda, seguir recto hasta las siguientes rotonda, girar siempre a la izquierda (está señalizado) hasta llegar al campo de golf. La recepción del campo de golf se encuentra en la planta inferior del hotel. Distancia desde el Hotel Bendinat aprox. 7 Km. Duración del trayecto aprox. 15 minutos.

GOLF SANTA PONSA II: Sta Ponsa (Tel. > 971 23 25 31)
Como Santa Ponsa I pero en lugar de girar a la izquierda en la última rotonda, seguir recto subiendo la cuesta y siguiendo la señalización. Después de unos 2 km. encontrarán el golf Santa Ponsa II.

GOLF SON SERVERA: Son Servera – Costa de los Pinos (Tel. > 971 84 00 96)
Sortida a l’autovia cap a Palma – Via de Cintura Palma/Aeroport direcció Manacor, travessi Manacor en direcció a San Llorenç i segueixi fins a Son Servera, després gireu cap a Costa dels Pins i trobarà l’entrada al camp de golf. Distància des de l’Hotel Bendinat aprox. 75 km. Duració del trayecte aprox. 75 minuts.

GOLF SON VIDA: Palma – Son Vida (Tel. > 971 79 12 10)
Sortida a l’autovia cap a Palma – Via de Cintura Palma/Aeroport, agafeu la segona sortida després del túnel en direcció a Son Rapinya, gireu a l’esquerra a la cruïlla i travessi la localitat de Son Rapinya, segueixi tot dret. A la caseta del guarda gireu a l’esquerra, després de la següent rotonda trobarà la Casa-Club. Distància des de l’Hotel Bendinat aprox. 10 km. Duració del trayect aprox. 15 Minuts.

GOLF SON TERMENS: S’Esgleieta – Bunyola (Tel. > 971 61 78 62)
Sortida a l’autovia cap a Palma – Via de Cintura Palma/Aeroport, agafeu la sortida de Sóller i gireu en direcció a Sóller. Passi per davant de l’hipòdrom fins a la següent rotonda, segueixi recte passant per davant del polígon indústrial y de Palmanyola. Després de Son Amar gireu a l’esquerra a la següent rotonda cap a S’Esgleieta. Després d’uns 2 quilòmetres es troba el Golf de Son Termens a la dreta. Distància des de l’Hotel Bendinat aprox. 25 km. Duració del trayecte aprox. 35 Minuts.

GOLF VALL D’OR: Vall D’Or – Porto Colom (Tel. > 971 83 70 68)
Sortida a l’autovia cap a Palma – Via de Cintura Palma/Aeroport en direcció a Santanyí. Travessi Llucmajor, per la nova autopista en direcció a Campos, segueixi fins a Felanitx en direcció a Porto Colom. A 4 quilòmetres de Porto Colom ve una cruïlla cap a Cala d’Or, després d’uns 3 quilòmetres a mà dreta està l’entrada a la Casa-Club. Una altra alternativa és anar per Campos a Santanyí, Alqueria Blanca, S’Horta i fins a Porto Colom. Distància des de l’Hotel Bendinat aprox. 65 km. Duració del trayecte aprox. 75 minuts.

bg-restaurante_2